Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us Viladecans

Contacte

Contacte

Contacte
Contacte

Contacta amb nosaltres

"Som aquí para marcar la diferència i fer-ho des de l'amor i el respecte envers aquelles criatures d´arreu del món que ens són confiades. El nostre compromís amb la nostra tasca és absolut."

Si necessites més informació o vols fer alguna pregunta, omple el qüestionari i l´equip de Kids&Us Xxxxx estarà encantat de posar-se en contacte amb tu al més aviat possible. 


Kids&Us Viladecans

Carrer Rajoleria, 12, local 3-1
08840 Viladecans - Barcelona
Espanya, Tel. 695 507 893 / 654 66 55 75
viladecans@kidsandus.es

Director/a del Centre

Eva Lovrics

Horari del centre

Dilluns a dijous de 10h a 13h i de 16h30 a 19h30. Divendres de 10h a 13h.

Transport

Autobusos: VB1, VB2, L80, L81, L82, L85, L96, L97 y L99

Tweens&Teens By Kids&Us Viladecans

Carrer Rajoleria, 12, local 3-5
08840 Viladecans - Barcelona
Espanya, Tel. 654 66 55 75 / 654 66 55 75


    El responsable del tractament de les dades és l’empresa KIDS&US ENGLISH, S.L. Les dades recollides, així com les que es puguin generar, es tracten amb la finalitat de gestionar la inscripció i oferir-vos productes i serveis de Kids&Us. La base que permet el tractament de les dades és el vostre consentiment, i alhora el tractament és necessari per executar la relació comercial amb Kids&Us. Teniu dret a accedir, rectificar i/o suprimir les dades subministrades, així com sol•licitar-ne la portabilitat. També teniu dret a sol•licitar que es limiti el seu tractament o oposar-vos-hi. Les dades podran ser comunicades a altres empreses que formen part de la xarxa de franquícies KIDS&US ENGLISH, S.L., a KIDS&US ENGLISH, S.L., o empreses proveïdores de serveis de KIDS&US ENGLISH, S.L. i dels seus franquiciats. Si necessiteu informació addicional i detallada sobre protecció de dades, podeu consultar-la a l’enllaç següent.

    He llegit i accepto la política de privacitat *
    *Informació que has d'omplir obligatòriament
    Compartiu-ho >